Translate

söndag 8 augusti 2010

Vårt hem är vårt igen!



Den senaste månaden har vårt hem huserat allt från två till fem fler än vad som normalt lever här. Marcelos familj och även vänner från Halmstad har varit här och slaggat inne i barnens rum. Nu har sängarna återfått sin lilla storlek, möblerna är på plats och lekytan har utvidgats. Barnen har lämnat vårt sovrum och sängen är vår igen. Hur kul det än är att de kommer och hälsar på så är det rätt skönt när allt återgår till det normala igen.

Fast när de är här så livar de upp vår vardag. Ungarna har fler att busa med, det finns alltid någon att prata med och vi hittar på lite fler skojigheter än annars. Jag älskar faktiskt de här
traditionerna när de dyker upp varje sommar. Eftersom jag inte har en så stor familj själv njuter jag av att ha en stor familj på Marcelos sida som vi regelbundet träffar. Dessutom är de riktigt roliga att vara med. I bland får jag nypa mej i armen för att faktiskt inse att mitt liv är så bra som det är. Att jag får vara med om det jag får. Jag vet att andra säger emot men jag måste får säga att jag njuter av den gemenskap, släktband och erfarenheter som det medför att kuska runt i en familj som bor på olika delar av landet. Det som många anser som lite jobbigt och tråkigt njuter jag av. Marcelos familj rocks!

Men efter en månad är det faktiskt rätt skönt att få tillbaka hemmet igen. Förhoppningsvis har vi gästrum nästa år när de kommer. Så hemmet inte möbleras om när vi invarderas igen. OCh som jag kommer lé!



Inga kommentarer: