Translate

tisdag 24 augusti 2010

Trögt

Det går så trögt!!!
Jag har plitat ner lite mer än en sida på uppsatsen om normalitet och avvikelse på två dagar! Ändå vet jag inte om jag är rätt ute. Det känns som jag inte får fram det jag vill säga. Att litteraturen inte är tillräckligt bärande och att jag egentligen inte vet vad jag vill få sagt! Bra start! Bläääää. Fast jag tycker att det är kul att vara igång. Bara att jag är så trögstartad. Vi fick rådet att skriva en halv sida varje dag, oavsett om det blev bra eller inte. Så det har jag ju hållt. Men det är så mycket som ska till att jag inte vet vilken ände jag ska börja i. Nåväl nu ska jag ringa till en skola där jag kanske ska få göra min undersökning på.

I eftermiddag är det kalas. SÅ jag måste fixa tårta till min stora, stora kärlek som fyller 36 år. Aldrig mer kommer jag få kyssa en 30-åring. Inte ens en 35-åring. Lika bra det. Det är bara Marcelo, Brad Pitt och Johnny Depp som är intressanta i allafall. Ingen under 35år.
Present är kirrat och nu är det bara flödet på skrivandet som saknas. Jag tror jag behöver en almenacka också. det börjar bli mycket nu. En ny mobil skulle också funka....

Inga kommentarer: