Translate

söndag 29 augusti 2010

Tjatter

Jag har ont i huvudet och illamåendet vill aldrig ge med sej. Jag undrar om mitt blodtryck har sjunkit massor senaste veckan för den där förlamande tröttheten ger liksom aldrig med sej. Barnen leker så himla bra med varandra igen, det märks att de inte går och gnager 24 timmar om dygnet längre, trots att de går på samma avdelning. Men nu har de fler kompisar att tjata på. Det ger lugn och ro här hemma i huset. Dagens promenad på cirkus en timme inne i mer bebyggda områden än vårt orsakade inte ens det minsta lilla gnäll. Det märks att de börjar bli större.

Det känns som den senaste veckan frossande på tårta och glass har satt sej runt midjan. Nu vill jag inte längre ställa mej på någon våg. Känns som jag ökat minst två kilo i vikt. Bläää. Vilken tur att jag glömt köpa batterier till vågen!

Jag har fortfarande inte fått pengar sen i maj. Nu längtar jag efter dem så jag kan köpa mitt träningskort.

Himlen öppnade sej när vi var inne i stan och handlade. På två sekunder blev vi dyngsura när vi sprang till bilen. Här hemma i byn lyser dock solen. Precis som den ska.

Lilla N sover. Betyder det att hon ska vara vaken halva natten?

I morgon ska jag till min nästa skola och se om jag får bedriva min forskning där. Jag hoppas på positivt svar. Då är jag i hamn även o jag skulle önska en skola till.

Ikväll är sista avsnittet av livvakterna. Hoppas jag, så att jag inte missade det sista avsnittet förra veckan.

Om det är någon som har fått lite för mycket pengar över så är mitt klädkonto öppet för donation!

Jag borde verkligen träna hundarna. Men jag har verkligen ingen lust. Huvudvärken gör att jag har dålig balans. Kanske jag skulle ta en tablett?

Jag fryser lite efter att ha blivit så blöt förut. Jag som aldrig fryser.....

Hösten är här. Min bästa årstid. Nu kan det väl bara bli bättre?

Inga kommentarer: