Translate

onsdag 11 augusti 2010

Badrum och docka






I går var jag och spanade in Fridas nya badrum. Efter att ha blivit erbjudna att få arbetet gjort för 300 000 kronor(!) så valde de en billigare badrumsmontör. Tjusigt värre blev det. Frida har bra smak och egentligen borde hon ha gett sej på en bana som stylist, personal shopper eller inredare istället för micro fixare. Men hon trivs bra på sitt jobb, det är bara världen som gått miste om en talang. Nåväl badrummet blev kanoners och mina barn har tiggt till sej en badstund i deras nya bubbelbadkar. För i vårt hus kommer det INTE in nåt bubbel! Någonsin! (Vet ni hur jobbigt det är att städa bubbelhålen?)


Vi kom dit tomhänta. blev bjudna på mat och åkte därifrån med docka, dockvagn, kläder och en rosa sparkcykel. Gissa om vi blev bortskämda!

Idag ver jag inte om vagnen och dockan är en välsignelse eller förbannelse. Fler gånger i natt vaknade Lilla N och skrek hysteriskt - Var ä bäbis, var ä bäbis? varje gång dockan gled ur hennes grepp. Men så lycklig som hon var för sakerna har jag ALDRIG sett henne för någonting. Så tack Frida och tacka Alicia och Emma för att ni gav bort era grejer!



Lilla N med ett stadigt tag om dockan medan hon sover.

Inga kommentarer: