Translate

onsdag 4 augusti 2010

Aktiviteter

Nu har jag suttit och planerat höstens aktiviteter igen. Om två veckor börjar Stora N att träna judo. Shit vad har jag gett mej in på? Vill jag verkligen att min femåring ska kunna detta? (ler mycket förnöjt, är jätteglad! men samtidigt, vilka slagsmål blir det i barnrummet nu?)

Vad jag mer upptäckte var att simningen och mina kurser i spanska krokar, så nu försöker jag förtvivlat att byta dag. För hur ska jag kunna vara på två ställen samtidigt? Det som är så bra med simningen är att medan Stora N lär sej simma på riktigt så får de två andra vattenvana tills de blir gamla nog att börja simskola. en livräddare när man bor så nära sjön som vi gör. Och att alla har roligt under några timmar.

Mittimellan N ska börja med diskodans och Lilla N får fortsätta med sin kör. Sen har vi ju fotbollen också....Jag har dock tagit beslutet att det inte blir någon skridskoåkning denna termin. Kanske att vi kör ett varv igen efter jul. Jag har ju en uppsats som ska skrivas och jag vill inte vara totalt uttröttad. För jag ska ju också börja träna! En aktivitet varje dag är väl inte att rekommendera.... Barnen är små, och jag har häcken full ändå. För jag har väl berättat att jag ska plugga 175% denna termin...

Inga kommentarer: