Translate

onsdag 18 augusti 2010

Freestyle TRÄNING!


Som jag har kämpat idag! Först sket sej allt med att kusin skulle hjälpa mej korta en låt. Tyvärr ett missförstånd, men det är sånt som händer, synd bara att jag inte fick träffa voffsen! NÅväl en redig kvinna löser det mesta själv så jag googlade runt för att hitta ett gratis program att ladda ner som kan klippa i musik. Det tog inte många minuter att hitta ett sånt. Men sen kom strulet! Den tog ju inte cd format. Jag kämpade och kämpade, vände och vred men kunde inte lösa det. Marcelo föreslog då att jag skulle ladda ner musiken istället. Inte att rekommendera med vår slöa dator. Men vi provade med en låt som han redan laddat ner och det funkade!!!!!

Så när tillfälle bjöds gick jag igenom hans arkiv med sånger. Det är inte lite det! Allt för att hitta en låt som jag kan köra mitt freestyle program med på lördag. Till slut hittade jag nåt som verkade genomförbart. Då skulle jag ju fatta hur man gjorde också! Jag markerade och försökte klippa men det gick inte. Jag klickade runt mej och ingenting tycktes gå som jag ville. Så simsalabim så fungerade det helt plötsligt och på bara en halvtimme kortade jag ner och synkade två låtar. Då kom nästa problem. Jag sparade alltihopa, men fick inte upp filerna så att jag kunde bränna dem. Jag sparade i fel format, jag sparade i andra format, jag fattade ingenting. Jag kopierade, drog klistrade in, jag jag gjorde allt utan att få det att fungera. Sen lyckades jag lösa problemet och jag oustade ut lite av all den luft som jag höll i mina lungor. Eftersom jag inte visste vilket format jag sparat allt i så visste jag ju inte om filerna skulle vara körbara i cd spelaren sen. Jag höll andan, satt på musiken och ur högtalarna strömmade musiken!!!! Jag var sååå lycklig! Ända tills jag upptäckte att musiken var bra mycket längre än programmet jag tränat in.

Med en boll och en korv i högsta hugg har jag i eftermiddag stress tränat in ett par moment till. Jag har gjort om programmet, glömt bort det, gjort om och dansat och dansat och dansat i olika varianter tills jag bestämde vilken låt jag skulle använda. Bobbo låg spänt och väntade på att jag skulle kalla in honom, och när jag tillslut gjorde det kraschade allt! Inte ett enda moment satt! Jo om jag gjorde dem var och en för sig. Men inte tillsammans. Det var bara att stänga av musiken och träna och träna på momenten igen. I över tre timmar har jag tränat. Lilla N har skrikit, de stora barnen har ramlat och slagit sej. De blev hungriga och till slut blev två tysta när de satte sej framför Bolibompa vid sex. Då hade jag hållt på sen klockan tre....Nu i kväll flämtade Bobbo tungt. Tungan hängde ner till marken men jag tror han börjar känna igen ordningsföljden. Jag tror han börjar bli säkrare och i morgon ska vi försöka oss på att göra numret till musik igen. Tre dagar kvar till premiären. Undra vem som kommer ha mest träningsvärk på lördag. Bobbo eller jag. Sa jag det att det är ett aerobics pass jag kör med min hund som tävlingsnummer......?

Inga kommentarer: