Translate

onsdag 11 augusti 2010

Trampat på oömma tår.

Det var länge sedan jag rodnade så mycket som jag gjorde när jag läste kommentaren på mitt tidigare inlägg. Samtidigt blev jag oerhört smickrad över att Anitha letat rätt och läser min blogg. På samma gång blev jag så himmelskt glad att det finns människor som ser på livet med en gnutta humor och tar saker för vad de är. Kanske är det luften här i byn som gör alla så vänliga? Och den tycks hålla i sej trots att man flyttar till andra sidan stan.

Nåväl, jag ska inte skriva ett försvarstal till min början att jag är glad över att min förra granne flyttat. För inlägget var inte menat som en känga åt henne utan som en komplimang till de nya på gatan. Dessutom önskar jag allt som oftast att människor ska få det de önskar och jag hörde att min förra granne hade mer av sitt liv dit hon flyttade nu än vad hon hade här, dvs vänner osv. Så jag har varit uppriktigt glad över att hon fått som hon vill, från början. Mina nya grannar här var en bonus för mina barn.

Så tack Anitha för att du läser. Tack för att du inte missförstod!

Hej!
Vill bara sända en hälsning från en annan del av "stan". Det är jag som gjorde dig glad och flyttade, din förra granne. hi hi. Ja, jag förstår hur du menar och jag lämnar glatt över huset till dessa trevliga nya grannar med barn i passande ålder till din familj. Kul när allt blir bättre. Barn behöver grannar i rätt ålder, helst när det är långt till andra barn.
HA en skön sommar där ute i "Ludde".
Kram från hon med hunden...som byggde huset på andra sidan..

Inga kommentarer: