Translate

måndag 8 november 2010

Baby besök

Bästa kompisar!

Kommer ni ihåg den där lilla vovven som stal mitt hjärta? Baby. Som ser ut som en grå liten dammtuss och är försiktig och alldeles underbar?Tiken som rymde flera gånger och som tycker att Bobbo är den bästa kompisen i världen och gärna skulle vilja bo här? Jag hade inte haft nåt emot att ta henne. Men då var det liksom inte aktuellt att en hund till. Och då försökte jag ju se om vi kunde para Baby och Bobbo men de kände att de kunde för lite om hundar för att ta en kull 
( bra hunägarskap!) Så jag blev utan en Bobbo-valp och utan en Baby. I dag har jag ju en Pluto istället. Men idag kom hon igen. Min lilla gråa dam. Bobbo vrålade här inne, så jag förstod att det var Baby på rymmen igen. Efter en lektur på gräsmattan lockade jag med henne in och hon fick hälsa på Pluto. Han uppskattades så länge han var kopplad. Bobbo har aldrig varit så kär som han är i denna tjej och de två lekte och lekte och lekte. Vilket är rätt kul eftersom husse säger att hon inte leker annars. Jag satte upp en lapp på dörren att hon var här och efter en halvtimme ringde det på dörren. En uppriven husse såg väldigt lättad ut. Men Baby, hon vill inte följa med. Hon vände om och gick in i huset igen. Bobbo är hennes kille! Pluto valde då att kasta sej över i henne i ivrig valplek. Baby skrek till och gick sen med på att gå till husse. TOKVALP! 
Pluto gick bra så länge han var kopplad.
Jag hoppas hon fortsätter med att rymma hit. Så att vi vet var vi kan hitta henne, istället för att bli överkörd eller nåt annat galet. Om nu inte Pluto skrämde henne.Besöket blev kort och kärt. Bobbo var förtvivlad när hon lämnade oss. Pluto tyckte att han var ju en lika bra lekkamrat. Till slut satte Bobbo honom på plats och Pluto gick och lade sej. Baby är speciell, tycker både Bobbo och jag.

Inga kommentarer: