Translate

söndag 25 april 2010

Söndag igen

Det är väldigt skönt att ha barn över tre år. Så smidigt allt går. Vad lätt allting är! Igår fick jag den första lilla aha upplevelsen om det när Åsa, min bästa vän fick kånka runt på bäbis N som inte kan gå och heller inte borde krypa runt i leran i skogen. Då var jag så tacksam över att den tiden är över och förbi. Hur gulligt det än är med bäbisjoller och kvällsamningar. I dag lämnades Lilla N hemma medan jag och de två stora farit runt hela dagen på skojsigheter. Vi var i kyrkan och tittade på när min guddotter T sjöng. Vi tände ljus, la kollekt och sjöng med i sångerna från kören. Sedan åkte vi till bruksan och lämnade pengar och klappade på en papillon när det var agility tävlingar på klubben. Vi hämtade Jonna och åkte tillsammans snabblunchade innan jag mina två N och guddotter T åkte för att skratta åt Tobbe Trollkarl.

Allt gick så smidigt och lätt utan en min älskade, galna, virriga och bestämda Lilla N. Vilket gör att jag älskar henne mer. Ömmar mer men också att jag kan förstå mitt dåliga humör ibland.

Nu har jag varit ute och tränat Bobbo så nu ligger han och flåsar bredvid mej när jag sitter vid datorn. Två av mina N är arga på varandra och Marcelo gulle ponken glor på TV i bara kalsonger. Precis som vanligt! Härligt!

Inga kommentarer: