Translate

tisdag 20 april 2010

En sömnlös natt med en jätte ledsen liten tjej. Så har det varit i natt. Det är konstigt att hon tycks drivas av maran på nätterna och är jätte pigg under dagarna. Inatt var det örat som spökade och det lilla ansiktet förvreds i e allra sötaste grimarserna när tårarna rullade nedför de späda små kinderna och den smala lilla handen höll för örat och hon grät med ynklig röst och sa -Ont örat mamma.

Så i morse klockan kvart över sex låg jag i soffan med tre barn, en på armen, en som låg mellan benen med mina lår som kudde och en som kramade mina fötter. Tur att vi har en ganska stor soffa!

Jag vet att ungarna kommer vara hur pigga som helst idag men jag har inte hjärta, efter Lilla N:s pärs inatt, att låta dem gå på dagis. Så det betyder att jag får en hemsk straffuppgift från skolan. Men det får jag väl ta.

Idag kommer jag vara ansvarslös och lat. Redan nu har jag gett efter på att de vill äta kex. OK. Jag längtar redan efter att få sova middag! Men jag har bestämt att man får göra så som mamma ibland! Så det så!

1 kommentar:

sachikoblog.com sa...

Sova middag. Now we're talking! Gillar!