Translate

tisdag 12 januari 2010

Kommentarer

Jag har fått en del intressanta kommentarer på sistone. Är ni intresserade så klicka på 1kommentarer och 3 kommentarer under inläggen som finns nedanför. En del av dem är riktad till dej anonym som skrivit ett par gånger till mej

1 kommentar:

Anonym sa...

Intressant.
Men jag har RÄTTEN att ha en ÅSIKT. Dock tycker jag att han ska absolut ha sitt straff! Han har gjort något väldigt fel. Men jag kommer i alla fall tycka att det är fel att publicera namn och bild. Det är dock min åsikt, inte din och kanske inte andras.
Men bara för att jag inte tycker att namn och bild borde publiceras vill jag absolut inte ha pedofiler springades lösa hej vilt i stad bland barn och andra människor. Lika lite som jag skulle vilja ha en mördare ibland oss. Tyvärr vet vi inte vilka dessa människor är förrän de slår till.

Speciellt eftersom det är en person som jag vet vem det är. Eller jag kanske ska skriva vem det var. För jag har som jag skrivit aldrig kunnat tänka mig att denna tysta människa kunnat göra något såhär avskyvärt.

Och till den där kommentaren? Ska jag bli anmäld för att jag har en åsikt? Enda jag skrev var att jag tyckte det är fel att visa namn & bild, det är ju ändå olagligt oavsett brott oftast, till och med tidningar är försiktiga att publicera namn och bild!
Jag har ingen aning om vem den där flickan är, vad hon heter eller vart hon bor. Så jag kan inte hota offret!? Och inte heller skulle jag vilja göra det, då jag inte är en hemsk person / människa. Nej nej, jag hoppas verkligen innerligt att hon klarar sig ur det här och kan börja tro på livet igen eller känna samma glädje som innan. Det har alla som lever här på denna jord rätten att göra. Precis som vi alla har rätten att tycka vad vi vill. Alla måste inte tycka detsamma som mig eller tvärtom.

Men man hamnar i olika situationer beroende på om man vet vilka dessa människor som gjort något eller blivit offer för något är.
Jag kan ju omöjligt bara känna mig allmänt hatiskt det första jag gör så fort jag får veta något sådant här. Men en sak är säkert. Efter att ha läst igenom dina inlägg angående rättegången så har min syn på denna du kallar pedofilen ändrats något enormt.
Du får gärna framföra detta i din blogg.
För jag vill absolut inte få anmälningar på mig när jag egentligen inte gjort något förutom att jag återigen framfört mina åsikter och funderingar / tankar.