Translate

tisdag 12 januari 2010

Författar drömmar

I går satt jag hela den arbetsföra dagen och skrev på min essä som jag ska lämna in i morgon. Dagen blev mer produktiv än vad jag har presterat under julhelgerna. När jag sedan skulle åka och hämta barnen kunde jag inte låta bli att vara så himla nöjd. Det kändes som jag haft en fantastisk dag. Det kändes som om jag skulle kunna vänja mej vid det här levnadssättet. Ta en kopp té, skriva en stund, gå ut och gå med Bobbo, äta lite mat, skriva, göra i ordning träningskläderna till barnen, åka och hämta dem, gå på en aktivitet, komma hem prata i telefon, laga mat, äta och mysa med ungarna. För att sedan på kvällen få mysa i sambons famn och njuta av lite varm, intim, vuxen samvaro. En perfekt dag! Jag skulle älska att få sitta och skriva dagarna i ända, chilla in lite i mitt eget tempo och konstruera fantastiska romaner.

Kanske möjligtvis så skulle inte romanerna bli fantastiska. Kanske möjligtvis skulle jag få hybris efter ett par veckor utan ett "ordentligt" jobb att gå till. Men det skulle vara skönt att ha det så delar av året i alla fall. Så idag ska jag fortsätta min författar dröm och fortsätta skriva på min essä, ta en promenad med Bobbo, äta lite mat, skriva lite till, packa träningsväskan till barnen, hämta dem och sedan åka på en aktivitet. Sedan ska jag komma hem, prata lite i telefonen, laga mat, mysa med barnen och kanske få en lite bättre repris på varm, intimt mys i sambons famn.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vet du vad.

Efter att ha läst igenom alla dina inlägg ang detta tänker jag nu lämna ämnet och önskar lilla flickan allt lugn och framtida lycka som hon kan få!

Framför detta åt mig i bloggen är du snäll.