Translate

måndag 25 januari 2010

En bra dag

Jag har munnen full med supergod knäckemacka. Ohhh det är så gott! Jag är så hungrig. Jag kan knappt skriva........mmmm nåväl. Dagen har gått strålande. Jag glömde blöja till simmet, så vi fick gå ut till bilen utan blöja. Sån tur var hade jag en där så att vi inte åkte till möte utan skydd för avföring och urinering. Innan dess hade jag efter fyra försök fortfarande inte fått på Lilla N hennes krångliga baddräkt med blöjfunktion. Jag tog ett skåp som inte gick att låsa och stackars syssling fick vänta i evigheter på mej och mina tre juveler. Eller jag tar tillbaka det där. Syssling och mina tre juveler fick vänta i evigheter på mej! Idag struntade jag i att titta mej i spegeln och jag lekte hajen i krokodillandet där de allra minsta badar. Dessutom sprang vi runt och åkte rutchkana på tid. Jag vann över syssling!!!! (Mycket stolt) Det var riktigt, riktigt roligt i dag. I vår nattningsritual på kvällen ingår att prata om det som varit roligast idag. Att syssling varit med nämndes flera gånger, trots att de var jätte blyga för henne när vi var i vattnet. Ett par gånger till och den blygseln kommer att vara borta tror jag.

På mötet kunde jag återigen konstatera att jag har ett barn som jag kan ta med överallt och sedan två huligan döttrar. Mittimellan N insåg inte ens själv att hon sjöng högt och att hon spelade teater med olika röster. Konstant. Hela iden. Vid halv nio lämnade jag och oljudsmakarna byggnaden och åkte hem till sängen för dem och goda knäckemackor för mej. Nu är klockan tio och jag har inte ens hunnit kolla om Linda fått komma hem från sjukhuset än. Vissa dagar går i turbo och så kommer man på sent på kvällen allt man missat under dagen. Jag misstänker dock att hon är kvar på hospitalet och nöter sjukhussäng ett par dagar till. Krya på dej gumman. Du kommer att längta tills du kommer hem och blir frisk, så att du slipper mej och mitt tjat ett tag! Men då bistår jag ju med det i allafall.

Jag glömde svärmors födelsedag i helgen också. Eller det gjorde jag inte, men jag tog fel dag. Jag har glömt att sms:a min dotters gudmor ang träffen på fredag. Jag har glömt att lämna studieförsäkran hos csn. Sen har jag glömt något mer idag, men jag kan inte komma på vad det är....... Nåja, jag är glad och ganska pigg. Ska ta en varm dusch. Någon mer knäckis kanske eller nåt varmt att dricka, sen ska jag krypa ner i sängen och läsa min braiga bok. I morgon börjar allvaret igen.

Inga kommentarer: