Translate

måndag 11 januari 2010

Fler inlägg från Pedofilens familj.

Jag har fått arga kommentarer om att jag borde ta bort inläggen om pedofilen som vid två tillfällen tvingade in snoppen i en flicka som inte ens börjat högstadiet. Nej det kommer jag inte att göra. Han är dömd. Han är skyldig och jag klistrade in en artikel från en nyhetssajt som publicerat hans namn och bild. Efter att han blivit dömd har jag all rätt i världen att publicera mer nytagna bilder på honom med orden pedofi, sexualdömd och dömd för sex med minderårig.Jag har till och med rätt att lägga ut hans namn och bostadsområde om det ligger i allmänhetens intresse. Vilket det borde göra eftersom han är bosatt i ett område med mycket barn!!!!! Sluta trakassera oss och ta en ordentlig titt på er gode vän/son/sk pojkvän eller vad han nu är till er som skriver. Han har problem, slösa energi på att hjälpa honom att komma över det här annars lär det inte vara sista vändan på kåken för brottet sex med minderåriga för honom. Det är en sjukdom, ett fel i hjärnan som inte kan tänkas bort. Det finns inget annat brott som har så hög återfalls statistik som just pedofiler. Det finns en anledning till det! Inse att det är fel på honom annars kan man kanske man kan misstänka att hans snedvridna verklighetsuppfattning härstammar från er???? De flesta pedofiler har ju själva blivit utsatta som barn, så kanske har ni inte heller rent mjöl i påsen? Om ni bryr er på riktigt om honom så strunta i oss och engagera i er i familjemedlem istället. Ni är inte viktiga för vare sej mej eller min kusin eller hennes dotter. Vi bryr oss inte så länge ni låter oss vara i fred. Ju fler anmälningar, inlägg och påhopp desstå mer skrivs om fallet. Eller är det det ni vill?

Kognitiv terapi är en ganska bra form där av hjälp där man arbetar med sina egna tankar och den föreställningsvärld man lever i. Din värld är inte min verklighet och er verklighet verkar inte överensstämma med någon annan vettig människa som jag känner till. Så sök hjälp!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nej, du har ingen rätt att lägga ut bilder på honom oavsett om han gjort fel. Det var knappast en seriös tidning du tog klippet från. Jag såg inte att det fanns någon bild på nt. Och det är mera seriöst. Inte skulle du vilja att den där lilla flickan hamnade på bild på internet där det står hur oskyldig hon är? Kom igen. Han har också en familj, och de har väl inte gjort något? Tänk på de i alla fall? De lider med största sannolikhet också för det han har gjort.

En tanke, om hon nu är så oskyldig och allt vad det nu är, varför träffade hon honom fler gånger och lät honom göra det???????
Säger inte att hon är skyldig till något, men inte heller att hon är oskyldig.

Har det hänt en gång, varför träffa samma person ytterligare?
Ge mig ett svar tack!

Anonym sa...

Men herrgud vad är det för människor som tror att en tolvårig flicka inte är oskyldig när pedofilen redan är dömd???? Vart är samhället egentligen på väg??? Skärpning alla vuxna människor, det bästa vi har är våra barn och om vi förstör dom som små så fortsätter detta elände. Det var allt från mig!!!!

sachikoblog.com sa...

Anonym..jag tolkar din kommentar som ett hot om att ödelägga offrets integritet och det kommer polisanmälas imorgon. Ditt IP-nummer finns även i de vidriga kommentarer och mail som du skickat till mig, precis som du är spårad även här.
Måtte gudarna se till att du aldrig någonsin får barn, för inget barn ska behöva växa upp med en förälder med så monstruös människosyn som du har.