Translate

torsdag 3 september 2009

Fusk, fusk, fusk

Fuskat lite från nyttighetsprincipen idag. Det blev pizza. Och lite glass. Jag säger då det, att den som påstår att godisbegär ger med sej efter en månad LJUGER. Runt fyra månader utan godis, främst choklad har inte gett reultat. Jag river tapeterna snart!!!! Så då fuskar jag ibland. Och nu gjorde jag det. FEL! Jag vet, jag vet. Men det är en ny dag i morgon. Då ska jag bli nyttiga jag igen och äta fisk. Och knäckebröd. Och knata runt på Kolmården om det är fint väder. Så kanske, kanske går jag bort pizzans åverkningar....kanske.

Idag har jag ändå haft turen att få vara med min kompispolare Vio som är suverän, och hennes son som Stora N älskar att leka med. De två funkar så himla bra tillsammans så det är inte ett mammaöga som är torrt. Det värmer när hans dagiskompisar inte vill vara med honom. Det gör ont! Han är så sabla grabbig och ska knuffas och brottas hela tiden. Dessutom är han ganska stark så det slutar med gråt. Men jag ska inte måla faan på väggen. Det blir bättre och bättre. Han hittar flera att vara med och han löser konflikter på ett smidigare sätt. I morgon ska vi träffa hans dagiskompis E och hans mamma och lilla syster för att göra Kolmården! Det tror vi blir jättebra!

1 kommentar:

Sachiko sa...

När jag läste namnet Vio höll jag på att få en hjärtattack! Tack för den pärlan, den satt som ett ormbett! Tur det inte var samma person. Hahaha!