Translate

torsdag 31 december 2009

Till mina bloggvänner!

Den 29 juni i år skrev jag mitt första inlägg i den här bloggen. Vad det var som fick mej att börja skriva vet jag inte. Helt plötsligt en kväll klickade jag på en knapp om att börja blogga och så kom jag igång. Jag som knappt läst en enda blogg innan, jag visste knappt vad ordet blogg betydde eller innebar en vecka tidigare. Så började jag trevande skriva. I början hade jag runt 4-5 besökare om dagen och nu har jag som mest haft nästan 200 st som läst min blogg en och samma dag. Den är fortfarande väldigt liten, men jag jublar för varje läsare som tar tiden att komma in och läsa och kommentera. Nu har jag haft över 2500 unika besökare på fem månader.

Vissa dagar finns det ingen tid att starta datorn ens en gång. Tre barn vill ha mat, rena kläder, det är aktiviteter och jag har en hel högg av böcker som ska pluggas igenom och uppsatser som ska skrivas. En karl vill ha sin del av mej, och det blir oftast när barnen somnat och den enda lediga stund jag har. Att titta på TV är inte en sysselsättning jag ägnar så mycket tid åt och alla minutrar jag kan försöker jag stjäla mej tid att skriva i bloggen. Därför blir det lite ojämnt skrivande. I bland varje dag, ibland flera gånger varje dag och ibland ingenting.

Jag vill tacka all er som kommer in på min sida, läser mina ord och engagerar er i det jag vill säga. Ni ger mej massor av energi. Ni ger mej massor av tröst. Så tack för de gågna fem månaderna och jag hoppas att ni stannar kvar hos mej under nästa år!

KRAM TILL ER ALLA!

Inga kommentarer: