Translate

torsdag 17 december 2009

Fix-pix

Jaha, ska jag vara fet hela mitt liv får jag väl göra det bästa jag kan med det. Moder Natur utrustade mej med ett alldagligt utseende. Inte uppseende väckande åt nåt håll. Allt är liksom rätt slätstruket. Det betyder att jag utan ansträngning kan vara JÄTTE ful, utan att behöva ta i. Sen kan jag se skaplig ut och vissa stunder kanske även rätt hygglig. Jag hatar att fixa mej. Tycker det är aptråkigt!

Så för att minska behovet av tusen lager make och 30 liter hårspray håller jag nu på att färgar ögonbryn och ögonfransar. Man ser faktiskt lite coolare ut när man har lite färg i ansiktet och tonen svart gör sej bra istället för mina genomskinliga, tunna hårstrån till ögonbryn som ingen skulle se om jag inte tussade i maskara eller så i dem. För att göra lite grädde på moset har jag lagt en blondering i håret. Råttfärgat är tydligen inte på mode nästa år heller. Så nu ska jag var flickigt blond ett tag. Jag har ingen 30-års kris "jag lovar"!

Sedan ska jag gå på Veet och peela bort allt överflödigt hår på benen och under armarna. Underbar produkt för oss som lider av pco, då hårväxt är liksom en daglig omsogsfull syssla våra kroppar arbetar med. Men även en som som jag kan få babymjuka ben i flera dagar!

Så ni hör, det kan ju sluta med att jag ser ut som en människa när jag åker till Stockholm i morgon! En fet människa, men dock inget ludet monster. Jo så har jag ju noppat ögonbryna med, så att mina trötta hängande ögon ska ge ett piggare intryck. Värsta fixar bruden så här på nattekvisten, det är jag det!

Efter nyår ska jag börja sola lite så att min askgrå hud blir mer naturtrogen. Dove funkar inte på mej denna säsong. Sen kanske jag kan se ganska anständig ut! Hitta lite mer tuffa kläder och sminka på mej lite självförtroende är inte heller helt fel. Jag kan nog fejka det ända in i graven.

I morgon är det jag och Brolle. Önska mej lycka till!


Inga kommentarer: