Translate

onsdag 16 december 2009

Läkarsvar

Ensam igen med mina tankar. Ensam med känslo kaos och tomhet på samma gång. Såklart hittar de fel på mej. Nya sjukdomar, nya diagnoser, men inget som kan komma till rätta med det jag lider av. Inget som kan förklara min trötthet, eller min viktuppgång. Det positiva är väl att mina inre organ fungerar. Allt ser bra ut. Så var det inte för fem år sedan. Nu har hon gjort sitt och jag måste kräva att få komma till en ny specialist. En ny utredare, som ska ta en titt på mej och min bedrägliga kropp. Iblan vill jag bara skrika åt den - För faan jag vördar ju dej. Jag tar hand om dej och dyrkar dej, ställ upp lite på mej nu. Säg vad det är som är fel!!! Fungera! Men jag får inga svar. Ska prova en ny medicin. Får se om den kan gör någon verkan. Jag hatar mediciner. Men jag vill gärna ha effekten av dem. Kanske jag ska ta en tur och heala mej igen. Hitta någon som vill lösa upp mina knutar, hitta punkter som kan få kroppen att flöda fritt. Kanske testa zonterapi, homopati, vad som helst, för den ordinarie läkarkåren raddar ju bara upp massor av fel på mej som jag ännu inte lider av. Glömmer aldrig när jag var hos reumatologen. Han ojade sej länge, tittade på mej med sina snälla farbrors ögon och sa att han förstod att jag led jätte mycket av min reumatism. Jag tittade förvånat på honom och sa att jag inte har den sjukdomen. Han trodde inte på mej. Om och om igen undersökte han mina leder sen sa han: -Det är bara att du ringer när du får jätte besvär, för med de här testresultaten så kommer du garanterat få det! Tack och hej leverpastej. Tänkte jag och började oroa mej. Men det förklarar inte min trötthet. Eller viktuppgång. Än har jag inte ont heller. Det här var för 8 år sedan.

Hypofysen var det inget fel på. Men jag har en inflammation. Kanske i hjärnan, kanske någon annanstans. Vilket fall som helst har jag för mycket vätska runt hjärnan och i alla biutrymmen, typ bihålor osv. Det kanske kan förklara varför det ibland rinner vatten ur öronen på mej. Hon oroade sej för det och har skickat en akut remiss till de läkare som har hand om den typen av sjukdomar. Så ännu en sak funkar inte. Nåt visade ju testerna, men inte det jag ville.

Jävla, älskade kropp!

1 kommentar:

sachikoblog.com sa...

Men det är väl då självaste fan att ingen av de du träffat kan göra något konstruktivt eller helt enkelt köra med uteslutningmetoden. Du är ju ung och mamma och ska ha många år kvar. Borde de inte lägga manken till lite mer?

Jag blir så förbannad.