Translate

måndag 7 december 2009

Protestmejl nummer 2

Vad ska man skriva i veckans mejl då? Jag tänkte nog bara understyka att jag menar det jag sa förra veckan. Man kan tilloch med skicka in samma meddelande som du gjorde förra måndagen.
Personligen kommer jag formulera något liknande.

Till dej som har makten i dina händer.

Du kan vara med att påverka vårt samhälle på ett sätt vi "vanliga" inte kan. du sitter i maktens centrum. Snälla gör våra gator säkrare. Under veckan som gått är det ännu en tjej som blivit våldtagen i vår stad. Jag tycker inte det är ok. Det måste finnas något man kan göra så att vi kan vara tryggare. Samhället ska vara öppet för alla, inte bara de som terroriserar de som inte vågar eller kan göra motstånd. Jag protesterar emot att våldtäktsmän och pedofiler får gå lösa på vår stads gator utan att polisen lagför dem när de begått brott. Jag protesterar emot att män som aktivt söker upp minderåriga eller ofredar myndiga ska få verka fritt tills det ofattbara sker, utan att man har bevakning eller kontroller eller att man ignorerar de små sakerna de gör. Jag vill kunna gå lungt och jag vill kunna släppa ut mina barn på lekplatsen. snälla hjälp mej med det!
Mvh Åza Andersson Mägi

Snälla häng på denna vecka också. Sen är det bara tre gånger kvar. Kanske de lyssnar bättre när de ser att vi inte ger upp? Kanske de är villiga att titta över det hela om vi är många som som fortsätter protestera? Vågade eller hade du inte tid förra veckan, häng på nu. Var med och påverka! Det är ju oss alla det hänger på. Vi gör skillnad.

1 kommentar:

sachikoblog.com sa...

Jag har skickat iväg min omgång mejl till berörda parter. Fick inget svar förra veckan från något håll men den här veckan är mejlet skarpare och mer detaljerat, så vem vet...