Translate

måndag 14 december 2009

Svar till anstötligt inlägg.

Jag har fått ännu ett inlägg från en anonym som jag känner att jag svarar öppet på.

Du har helt rätt att en pedofil är en kille som tänder på småflickor. Tjejer som knappt fått bröst och som är små och söta. Helt riktigt stämmer det överens med min kusins dotter. Alltså är det en pedofil han är, eftersom hon inte ens blivit tonåring och inte ser ut som en tonåring så kan man inte klassa honom som vanlig våldtäktsman.

Det hela kom INTE upp till daga när de i skolan började kalla henne hora. Det hela uppdagades när hon stod skakande i hallen och inte vågade gå ut. När hennes mamma frågade varför så visade hon ett sms från Johan där det stod att han väntade på henne utanför.

Vad man måste komma ihåg med pedofiler är att de är så smarta. De flesta pedofiler använder veckor, månader på att göra sej vän med, smickra och komma in i livet hos den de ska föröva sej på. De ser till att gå varsamt fram, de får den lilla, barnsliga att känna sej stor och duktig. Barnet får bekräftelse, precis som alla vill ha, och speciellt i den åldern. Sedan går pedofilen varsamt framåt och en dag begås övergreppen. Det som då ofta sker är att barnet känner sej skyldig till det som skett. Hon eller han har ju ändå valt att umgås med förövaren, de har skrattat tillsammans, förövaren har kanske köpt saker eller bjudit på bio eller fika och då kommer skammen hos offret och känslan av att kanske, kanske hon/han är skyldig till det som skett. Så är det naturligtvis inte. Det är alltid den vuxna som är skyldig. Om man är mer intresserad av att veta hur de flesta fall av sexuella övergrepp på minderåriga går till så kan man söka på nätet men framför allt gå till forskningen och titta på utsagor från de drabbade. Det finns massor av avhandlingar och böcker i ämnet på biblioteken runt om i vårt land.

Det jag inte gillar är att du insinuerar är att det på nåt sätt inte skulle vara Johans fel. Det måste vara en kränkning både mot barnet och mot Johan. Är han bara ett odjur som inte är ansvarig för sina handlingar? Kan han inte skilja på rätt eller fel? Om så är fallet borde man omyndighetsförklara honom på direkten! Vet inte han att man som en 24 åring man inte ska ha sex med en 12-åringt barn så måste han vara ointelligent, okunnig och ha någon typ av hjärnskada eller sjukdom som gör att han inte är en fullt normal fungerande människa. Då är han ännu farligare för samhället än vad jag trott från början. För vad ska man då säga om han misshandlar eller mördar? För vet han inte att det också är fel? Sådanna människor ska inte gå på våra gator, är min åsikt. Det är sådana galningar som bryter sej in på dagis och mördar småflickor, eller kastar sej över folket i tunnelbanan.

Om nu L hade gått in i hans lägenhet, kastat av sej kläderna, särat på benen, pillat på sitt kön och skrikigt- KNULLA MEJ! så skulle han fortfarande säga nej. Det är hans skyldighet som vuxen. Både moraliskt och enligt lagen.

Nu har det inte gått till så, och jag tror att du som skrivit detta inlägg är en vän eller familjemedlem. Det bästa du kan göra för Johan är att stötta honom till att inse den farliga drift han har. Hjälp honom att aldrig mer göra om det. Du hjälper inte honom genom att förneka och rättfärdiga det som hänt. Klart han inte talat hela sanningen, för det gör de nästan aldrig.Det är en skam.

Tilläggas ska att han själv sökte hjälp när han insåg att han skulle bli anhållen. Det om nåt tyder väl på att han inte är det odjur som inte kan skilja på rätt eller fel, utan att han är en man som inte kan motstå sina sjuka drifter. Där behöver han övervakning, hjälp och en lavett så att han skärper till sej.

Man kan inte förändra det man förnekar. Förhoppningsvis kommer 18 månader i fängelse få er alla att ta en titt till i spegeln och ändra på det som ändras behöver. Hjälp varandra att bli bra istället för att försöka skylla på andra.

Kram på dej, det tror jag du behöver!

1 kommentar:

sachikoblog.com sa...

Naturligtvis är det frågan om en anhörig eller nära vän till pedofilen som skrivit det där. Det är nämligen bara de som köpt peddots makalösa historia om att "han blev övertalad". Vad de inte tar hänsyn till alls är att offret upplevde tvång, tjat och rädsla. Inte minst för att hon blev frihetsberövad och inlåst i en mörk källare där hon inte kunde ta sig ut förrän peddot fick som han ville.

Flera som står på pedofilens sida (ja de anser tydlgen att pedofili är helt okej) menar att han var ju alltid en sådan hyvens kille. VIsst, en hyvens kille som satt med på julaftnar och fördelsdagskalas och sedan gick hem och runkade till barn, små pojkar och flickor, på nätet. Det är ju inte fråga om en sjukdom som han haft i några veckor eller månader utan i flera ÅR! Han har lyckats dupera er under alla dessa år och ändå tror de på honom nu. Försvarar honom til och med.
Frågan man ställer sig är "finns det ingen undre gräns för hur lågintelligen man kan bli?"