Translate

lördag 26 december 2009

Julafton, tomte och presenter.


Eftersom jag gillar jul så mycket är det en riktig höjdare att få fira den två gånger. Det roligaste är ju nu när man har fått barn och ser deras oförfalskade glädje varje gång de får en strumpa eller en gubbe. Höjdaren i år var mikrofonen och prinsessklänningen. Min dotter är en stjärna numera! Tomten var dagens höjdpunkt och min son kunde inte sluta stråla på flera timmar. Min dotter på snart tre avslöjade dock ganska snart vem tomten var. Men sonen 4,5 år lever ännu i ovetandets röda, lyckliga dimma. I år var det första gången som Stora N själv kunde läsa på paketen, när handstilen inbjöd till det vill säga. Och han var omåttligt stolt när han fick dela ut julklapparna. I vår familj delar tomten nämligen bara ut två klappar till barnen och en till varje vuxen. Resten får vi andra köpa.




I vår chilenska familj var det trötta men ändå förväntansfulla "barn" som fick sina klappar. Det inkluderar alla under 50 år. Där
firar vi dessutom två gånger, först på kvällen den 24:e och sedan igen den 25:e när vi orkar pallra oss dit. Alldeles utmärkt. Barnen är sysselsatta, man blir serverad mat och man får vara med människor vi tycker om.

Mina julklappar i år var dessutom en riktig fullpoängare. En båt, vi kan njuta av hela sommaren, presentkort på kläder, till BARA MEJ, en skiva, en ny riskokare, eftersom vår gamla fått sönder OCH, det jag önskat mej i 10 månader, trummor till Guitar hero. Och inte bara det, en gitarr, mikrofon OCH spel. Gissa vad vi gör nyårsafton!!!!!!!


1 kommentar:

Anonym sa...

Önskar er god fortsättning!