Translate

tisdag 18 augusti 2009

Mitt mellersta barn, min gåva, mitt mirakel

Mittimellan N, universums ljus

Dagen då den lilla trollungen kom till världen var gudarna på bra humör. De kysste hennes panna och gav henne gåvor som få besitter. Inte ens vi föräldrar förstod från början vilken skatt vi fått i våra armar. Den lilla, tysta, vakna bäbisen växte upp och blev en bestämd liten tjej med massor av vilja och kärlek i sin kropp. Med ett bestämt humör och en tydlig vilja tyglade hon sin omvärld och besteg de högsta topparna hon kunde nå. Som förälder till denna fantastiska unge är det bara att sätta sej i vagnen och låta sej tjusas av denna magiska resa hon låter oss ta del av. Att få var i närheten av Mittimellan N är en ynnest. Varje individ hon berör kommer för alltid ha ett korn av hennes magi i sin själ. Hon har så mycket. Hennes lilla kropp är fylld med mer glädje, mer kärlek, mer vänlighet. Hon är så mycket mer.
Bland andra barn kan hon smälta in. Man slås inte alltid av hennes magi. Precis som vi inte förstod i början vilken skatt hon är, kan hon passera obemärkt förbi. Men om man låter sej tjusas, om man tar sej tiden att se, då ser man miraklet, man ser detta ”mer”. Har man då öppna sinnen och omfamnar hennes fantastiskhet så får man en glimt av himlen. Man får en aning om svaret på livets gåta. Hon är så stor att hennes storhet är svår att förstå.
Mitt råd är att iakttaga, deltaga och njut. För har du fått äran att få Mittimellan N i din närhet så kan du växa. Du kan se magi!

Inga kommentarer: