Translate

onsdag 12 augusti 2009

JÄVLA SKIT!

Jävla kropp, jävla vikt, jävla skiiit!!!!!! Jag är så gudomligt jävla irriterad över denna fucking skitkropp som bara ökar och ökar i vikt. Nu har jag gått upp ännu ett jävla skit kilo. Kanske hade jag det på G eftersom jag slarvat lite med maten. Men nu är vi tillbaka med knäckebröd, fisk, solroskärnor, leverpastej, frukt, mager kyckling och all annan sk bra mat. Jo jag tog en våffla igår, men jag har oxå varit ute o sprungit, vandrat, städat och gjort allt annat än att sitta stilla. Skit, jävla pissmyra! Mitt hopp står nu till när jag börjar styrketräna igen. Kanske jag får stopp på denna galopperade viktökning då. För INGEN (utom möjligen Anna Skipper) kan påstå att de alltid äter fantastiskt bra, utan att fuska till det då och då. Varför i helvete kan inte jag det. Det är ju inte så att jag äter grädde, godis och snabbmat varje dag, eller ens varje vecka, eller ens varje månad.

En jävla idiot skrev att "det är bara att träna så kan man äte vad man vill". SKITSNACK! Jag låg på mellan tre och fem svettiga träningstimmar om dagen och fortsatte fetta på mej. JAG HATAR DET HÄR!!!!! skit, skit skit skit skit skit skit skit. Nu väger jag mer än vad jag gjorde som gravid. Jag vill inte mer. Snälla jag vill inte mer.......

Och så är jag fortfarande jävla sjuk med asont i luftrören. Börjar fundera på lunginflamation.... Fast då har man väl feber. Skit kropp, skit figur skit hälsa skit idiot! Är sugen på choklad. Vill tröst äta, vill moffla i mej ostbågar, äta tusen goda mackor, ösa in god mat i strupen. Nej istället sitter jag med mina tallrikar som ska ha massor av grönsaker, en lite kyckling eller fiskbit, en liten jävla tilltugg som ris, pasta eller potatis.

Och alla förstå sej påaare. Det är klart man inte kan äta leverpastej för det är så mycket onyttiheter och fett idet. Kaviar är förbud för den innehåller socker. Ost är inte bra, för mycket mejeriprodukter och fett, kalkon går bra om du tar en liten skiva, skinka äter jag inte ens. Smör är bra men tänk på att få i dej omega oljor, men då sjunker fetthalten och riktigt smnr mår kroppen bäst av, eller ta inte det för det innehåller för mycket fett. Transfetter som emulgeringsmedel förstör din viktbalans, det är ju för faan det i allt! Frukt är heller inte så bra för det är ju så mycket fruktsocker, och det blir man ju tjock av. Drick helst vatten, men inte för mycket för då får du problem med urinläckage. Ät inte rött kött för det är inte bra för kroppen, ät inte fisk, våra hav dör och dessutom innehåller fisken miljögifter. Ät fem gånger om dagen, men hur i helvete ska jag få ihop en måltid på det som finns kvar!!!!!!! Ursäkta jag tycker om att äta god mat. jag tycker om att äta som andra vad faan ska jag se ut som en flodhäst när jag gör det men inte andra!!!!
Tack för mej!

2 kommentarer:

sachikoblog.com sa...

Men gumman, du är för hård mot dig själv. Du ser strålande ut som du är.
Kram

Anonym sa...

Många kramar till dig.

Man behöver inte ha feber när man har lunginflammation det hade inte jag när jag hade det i våras.