Translate

måndag 2 november 2009

Sjuk i livspussel

Jag är så himla sjuk! Jag mår pyton! Verkligen pyton. Blääää. Förutom ögoninflammationen så har jag fått halsfluss. Jag har ingen feber men så grymt ont i hela kroppen och jag känner mej total däckad. Så det blev inget Ullared igår. Det blir ingenting av någonting på hela veckan. Jag ska i största möjliga mån bara ligga i soffan och i sängen. Göra nada!

Men genast börjar jag fundera på varför jag har varit så sjuk hela hösten. Nåt är ju inte riktigt bra. Jag kan göra tusen analyser; jag har pressat mej lite för mycket trots att kroppen sa ifrån förra veckan tex. Eller så kan det vara att jag inte låter mej själv friskna till mellan varje sjukdoms tillfälle, vilket gör mej känsligare. Eller så är det att kroppen är så försvagad och att jag inte orkar ta itu med det så jag håller på att förfalla. Jag har inte kommit igång ordentligt med träningen som var tanken, men jag är ju sjuk hela tiden! Jag är överviktig med dålig kondition och taskig muskelmassa. Det är klart att kroppen inte bygger upp något motstånd. Jag vet inte vart jag ska vända mej med mina frågor och funderingar för det känns som om jag är så komplex så ingen har svar. För ska jag börja träna trots att jag är sjuk? Eller ska jag fortsätta spiralen neråt och aldrig riktigt komma igång? Är jag mycket sjuk för att jag är så otränad, eller visar kroppen att jag behöver mer vila( hur kan det vara möjligt?) och det bara skulle bli värre om jag börjar träna? För med i ekvationen måste läggas till att jag ORKAR inte mycket mer än det jag gör just nu. Jag gör faktiskt inte det. Så då måste saker och ting omprioriteras, men jag vet inte hur! Jag vet inte hur jag ska få till min vardag så att allt det roliga ska få plats. Det enda jag skulle vilja släppa är tvätt, disk och städ. Men å andra sidan vill jag inte leva i skiten heller så lite av det måste jag ju göra också.

Men åter till frågan varför jag är så dålig hela tiden. Kanske skulle jag må bättre av vitaminer, kost tillskott eller nåt annat jag inte tror på? Eller är det som vissa säger; att jag inte fattar nåt, att jag inte lärt mej någonting som jag borde begripa och därför fortsätter den nedåtgående spiralen? Nåja, följetongen lär fortsätta

Inga kommentarer: