Translate

torsdag 19 november 2009

Födelsedags present.

Min sambo är en bra man på många sätt, men ibland glömmer han mej. Det gjorde han förra året. I år däremot lyckades han få in en fullträff till min födelsedag.

Jag är nog ganska svår att tillfredsställa på presentfronten. Därför har jag sagt ifrån om presenter från mina vänner. Av Marcelo önskar jag mej omtanke. Framför allt omtanke. Jag sköter allt här hemma. Om han ger mej en film eller en tröja kan jag lika gärna handla det själv. Hellre att jag får en sovmorgon, en middag, många kramar och ni vet, lite omtanke.

Igår hade han tänkt till. Det finns en skiva jag önskat mej jättelänge, jag har bara inte tagit mej tiden att handla den. Så klart fick jag den och den var underbar. Melody Gardot - jazz- UNDERBAR!(Har aldrig gillat jazz förut, förutom Jazz förstås, hästen jag tog hand om i många år, men denna kvinna/tjej är helt makalös!).
När kvällen kom och han klev innanför dörren vankades det smörgåstårta(som jag älskar) och några GUDOMLIGA bakelser han bara handlat åt mej. Bara till mej. Glutenfria och nåt av det bästa jag ätit på flera år! Samt......ni anar inte hur glad jag blev. Det här är att göra sin flickvän glad. ......2 biljetter till Buddy Holly i Stockholm i december. Något som jag verkligen, verkligen vill gå på. Det här bevisar att han ser mej. Han hör mej. Han respekterar mina önskningar och handlar för att göra mej lycklig. Jag är strålande inom mej. Jag känner mej sedd. Jag känner mej värdefull och det är den bästa gåvan han ger mej.

Inga kommentarer: