Translate

onsdag 18 november 2009

I dag fyller jag år!

Nu händer det. I detta nu blir jag ett år äldre. Klockan är snart fem på morgonen och jag har ägnat natten åt att sitta med min yngsta dotter i knät för att dämpa hennes hosta. I dag är det min dag. I dag fyller jag år. För 33 år sedan föddes en liten bäbis som skulle få namnet Åza. Ett litet efterlängtat barn. Jag inbillar mej att jag var lika älskad som mina barn är älskade. Jag tror att min far strök mej över pannan och tittade lika förundrat över det lilla miraklet han hade i sin famn som jag gör med mina barn. Då var jag bäst. Bäst i världen. Det mest enastående någonsin.

Verkligheten har liksom kommit i kapp nu.

Man jag vet att jag är en snäll person. En som vill alla väl. Jag är en bra mamma och en hygglig flickvän. Jag vet att jag är kompetent i många områden, trots att jag sörjer ibland att jag kan så lite. Men idag ska jag hylla allt det som är bra med mej. För idag är det en dag att vara snäll mot mej. Ge mej lite anderum, få känna mej duktig och rolig. I dag är en bra dag.

1 kommentar:

sachikoblog.com sa...

Jag har redan skrivit det på Fejsan men tar det här med: GRatis på din dag och jag hoppas du får en toppenfödelsedag.

Dessutom så är det så att ju mer man lär sig desto mer inser man hur lite man kan. Så om du tror du kan lite så är du, med andra ord, väldigt kunnig.