Translate

fredag 30 oktober 2009

En fredag med barnen

I natt har har fått sovit!!!! Jag är inte i koma idag! Helt fantastiskt!

Läkaren konstaterade en skada på hornhinnan och massor(!) av prickar= virus i mina ögon. Hon såg bekymrat på mej och sa att hon förstod att jag hade jätte ont. Så visst är det synd om mej! =0)

Det är väl inte så farligt om det inte vore för att jag måste ta salva FEM, 5, fem! gånger om dagen. Ursäkta jag pluggar har varit hemma en vecka och inte kunnat gjort nåt, ligger lite efter så att säga, och nu ska jag stoppa in salva i ögonen som gör att jag knappt ser någonting Vet inte hur jag ska fixa det här, men jag kommer nog på någon lösning.

Nu har ÄNTLIGEN Marcelo slutat arbeta natt, så i kväll ska vi mysa med revbensspjäll och sova tätt in till varandra, kanske i varandra..... om vi inte somnar olika tidpunkter. Han har ju typ nyss gått upp.

Vi har handlat presenter, varit på banken och på kottebanan. Den som var fegast till att börja med var Bobbo. Men med lite övertalning tog han klätterväggar, balanshinder och den LÄSKIGA bron. BRA BOBBO! Stora N ramlade och tappade andan. Mittimellan N halkade på klätterväggen och kanade ner och skrapade magen mot alla grepp. Så nu har de varit äventyrliga och tränat kroppen precis som man ska!

Ursäkta om y´texten ser konstigt ut, jag har salva i ögonen pch ser varken skärmen eller tangentbordet! Kram på er!

1 kommentar:

Kims Mamma sa...

Hoppas du blir bra snart. KRAM