Translate

onsdag 25 november 2009

En liten uppdatering

Så har jag beställt en skörd av julklappar på nätet. Elva personer har fått en eller två klappar var. Det känns skönt att kunna minimera julhandlandet en anings när man har tre barn att dras på i folkmyllret i stan.

Det har börjat komma artiklar om pedofilen i våra medier. I Östgöta Correspondenten så skriver de att åtal ska väckas på torsdag. Det vore ju skönt om den här soppan kunde få klarna lite.
Livet kommer att vara tufft ändå efter rättegång och med alla känslor och förvirring det innebär för den närmaste familjen. I mej har det väckt upp massor av farhågor, rädslor och ilska. Jag är livrädd att mina barn ska bli drabbade när de blir lite större. Jag är livrädd att mina vänners barn ska bli offer. För sanningen är att vi inte kan skydda dem 100% av tiden. Sanningen är att det drabbar även dej och mej ibland.

Jag har ett seminarium idag som jag inte är förberedd inför. Vet knappt när jag börjar. Hela den här kursen känns det som om jag ligger tre veckor efter. Jag gillar inte den känslan. Så är det någon som har lite energi, ork och minneskapacitet att skänka till första advent tar jag tacksamt emot det!

På måndag tänkte jag att vi kanske kan försöka göra skillnad? Mer info i morgon. Snälla häng på!


Inga kommentarer: