Translate

lördag 7 november 2009

Jag har bestämt mej!

Jag stod vid köksbänken och rullade köttbullar. Tankarna kretsade runt min familj och den tragedi som delar av den har hamnat i. Så slog det mej. Nu är det dags. Nu har jag en tanke, en vilja och jag börjar få lite tid. Jag ska bli medlem i ett politiskt parti. Jag vill vara med och förändra. Jag vill kunna påverka, inte bara som privat person utan även genom ett etablerat parti.

Sen är jag inte så blåögd att jag tror att jag kan förändra någonting över en natt, Jag tror inte ens att det jag strävar efter kanske blir en realitet under mitt liv, men jag vill vara med att skapa debatt. Jag vill vara med och vända den politiska agendan. Vi är alla delar av det samhälle vi lever i och vi lämnar alla våra avtryck. Jag vill dra mitt strå till stacken. Så nu är det dags för mej. Mina farhågor kastar jag åt sidan och jag ger mej ut på nästa äventyr i mitt liv.

1 kommentar:

sachikoblog.com sa...

Bra initiativ, men vi kanske kan börja med en demonstration? Efter 7 veckor sedan polisanmälan går pedofilerna lösa och är fullt aktiva. Kommer det gå 7 veckor till innan de grips? Hur många nya offer har tillkommit? Hur många upprepingar av övergrepp på "gamla" offer?
Polisen måste sätta högre prioritet på sådana här fall. Föräldrarna måste agera och visa sin vrede och oro nu, innan fler barn och tonåringar blir offer.
Jag vill kräkas på det här rättssamhället och hur osäkert det är för, i synnerhet, flickor och kvinnor.