Translate

onsdag 11 november 2009

Jag vill ha......

Dagarna har runnit i väg och jag har suttit fastklistrad vid datorn för att göra klart min presentation om franska revolutionen på ett lagom underhållande sätt för skoltrötta 14-åringar. Efter några timmars jobb hängde sej datorn, jag hade inte hunnit spara och enda lösningen är att stänga av strömmen. Allt arbete borta. Så då fick jag börja om, inte från början men ändå. Halsen är fortfarande aj aj, halsflussen ger inte med sej, jag fryser och är så sabla trött!

I morgon har jag läkartid med kvinnan som kommer förändra mitt liv, eller kvinnan som skiter fullständigt i mitt liv. Jag är nervös. Nej det är jag inte. Jag är rädd. För nervös är jag oftast om jag måste prestera eller om det kommer göra ont. Det gör det nog inte i morgon. Man jag är jätte rädd att hon inte kommer ha en lösning åt mej. Att hon skickar hem mej med en suck och checkar av mej som om jag vore borttappat bagage. Jag väger mer nu än jag någonsin gjort. Jag är trött och orkar inte någonting! Med det menar jag allt utöver det som skall göras varje dag. Nu tex har det börjat komma förfrågningar om min kommande födelsedag. Herregud jag ska på konsert 10 dagar senare, hur ska jag orka med båda två? Det är inte det att jag inte vill fira mej. Jag vill, tro mej det vill jag. Men jag ORKAR INTE! Fånigt? Absolut för jag är ju ute i skogen och ränner. Jag springer på barnens aktiviteter och jag går i skolan. Där jag förövrigt klarade senaste tentan! Men jag orkar inte ta hand om tvätten, städa akvariet, skrubba köksluckorna eller toaletten för den delen. I morgon måste jag dock det. Stora N har läst Lill-apans stora kiss-cirkus. Han råkade kissa ner halva väggen bredvid toaletten. Och även om han har torkat upp och skrubbat av litar jag inte riktigt på att alla baskilusker, urinämnen och annat klet är borta från mina fina väggar, så imorgon ska det skrubbas! Om jag orkar...jag måste. Dessutom måste det storhandlas i morgon. Det finns inga måsten. Vi är i trängande behov av att vi storhandlar i morgon. Jag VILL storhandla i morgon med mina tre små juveler vid min sida.

Jag vill ha pecilin.
Jag vill ha en ny bil....och en ny kamera.
Jag vill ha en ny mindre storlek i kläder....storlek 36 sägs vara snygg.
Jag vill bli pigg också.
Mina två äldsta barn vill ha allt i leksakskatalogen.

Jag skulle hemskt gärna vilja ha fem miljoner också....om jag fick.

Just det. Nu har jag betalat in medlemsavgiften, så nu är jag inte politiskt obunden längre. Fast det har jag inte sagt till min snygga sambo. Han har förresten fått sparken.

Livet är inte tråkigt i allafall!

Inga kommentarer: