Translate

fredag 29 juli 2011

Vims i hjärnan


 
Vi var och tävlade igår. Jag och min son. Och våra två hundar. Japp Pluto gjorde tävlingsdebut. Inofficiell, men i allafall! Han hade verkligen nollkoll på vad han skulle göra. Letade inga hinder. Sprang förbi allt. Men han hade roligt. Och kunde fokusera trots alla störningar. ( Det är inte enbart negativ med att ha med barnen på träningarna) Vi diskade oss ca 700gånger. Men han tog slalomen. Han sprang igenom tunnlarna och efter lite hjälp tog han däcket helt korrekt. Och fart hade han. Det gick fort, fort, fort, Så fort att benen inte hängde med. Jag vet inte vad jag hade förväntat mej av debuten. Inte riktigt det jag fick. Men jag är jätte nöjd. Jag har ett riktigt krutpaket i min jycke. En kruttunna som jag ska försöka lära mej behärska. Och man kan inte göra annat än att skratta åt han valpiga beteende.


Med Bobbo lyckades jag glömma banan tre gånger i ena loppet och två gånger i den andra. Så det blev en disk och en tredjeplacering med 5 fel. Jag tror jag lämnade hjärnan i bilen eller nåt.....


Den det gick bäst för under gårdagen var Stora N. Han gick sitt första felfria lopp. Första gången han inte blev diskad! Och det belönades med en andra plats och rungande applåder. Han var så stolt över sej själv. Och jag var stolt över båda mina killar! Mamma hjärtat klapprar högt även idag!


Tänk bara om mina två fyrbenta killar kunde hålla sams, så vi får fortsätta att ha trevligt......

Bilder från tävlingen kommer när jag får dem. Emma var gullig och fotade mina darling hundar. Så när hon mejlar dem så kommer de ut på bloggen. Tills dess får ni nöja er med gamla bilder....

1 kommentar:

Sachiko sa...

Åh vad duktiga ni är allihop, särskilt stora N och Pluto som gjorde nya genombrott. Ni vet att ni har en fotograf som gärna plåtar era bravader. Bara att säga tid och plats. I'll be there!