Translate

fredag 15 juli 2011

Konsert


-Ska vi verkligen stå ute i det här ruskvädret? undrade jag  under hällande regn laddade Marcelos racerbil med bilbarnstolar.
-JAAAA! ropade tre glada barn och dansade med regnjackorna på sej.
Ungarna hade kul i regnet o dansade
till musiken
-Mmmmhhh, muttrade jag och försökte ställa in förarstolen så att jag överhuvudtaget skulle se över vindrutetorkarna. Motorljudet dränkte alla försök till konservation. Den här bilen mår inte bra av tre små barn och vanliga vägar. Den här bilen ska gasas på bana, inte krypköra i 50km/h. Men vi tog oss till stan. Ett under. Först handlade vi lite frukt och pålägg innan vi åkte ner till stan för att gå på gratis konsert med Petter.
Gratis konsert, bra nöjen för alla.
Även om det är dåligt väder
 Bilderna är urkassa för jag har haft sönder kameran och fotade med min lilla, dåliga. Vädret var regnigt och tråkigt men Petter var varm och sympatisk. Han sjöng, fick oss i publiken att skrika och berättade om sin rädsla över ett folktomt torg innan han gick upp på scenen. Ungarna dansade och hoppade. De trängde sej närmare och närmare scenen. Men sen var det stopp. Stora N började må dåligt. Volymen var för hög och efter ett tag gav vi upp. 
Petter värmer publikens hjärtan
Upprymd i själen, nog gladast av alla satte vi oss i vrålåket och planerandet inför morgodagens tävling kunde börja. Eller morgondagens, midnattstimmen är passera, så idag ska jag tävla!
Nästa torsdag gör vi ett nytt försök. Lite mer förberedda, och med ännu bättre musik. Men nu är det sängen som väntar. Om 12 timmar smäller det!

Inga kommentarer: