Translate

fredag 29 juli 2011

Elvis is here

Det här är Elvis. En nakenhund med hår. Men rakad. 6 månader gammal. Hane. 


Bobbo, Pluto och Elvis. tre grabbar som
funkar fint.
Nu är det tre hanar i huset. Men det funkar bra. Elvis är en ganska cool kille. Ungarna älskar honom. Han är liten, lätt, hårar inte och har massor av energi. Precis som jag ville ha. En liten behändig hund. Men Pluto kom in i vårt liv. Och nu är han stjärnan här.
Pluto är överlycklig över att ha en kompis i huset som älskar att busa lika mycket som han själv. Elvis är lite rädd för Pluto när han blir för ivrig, men utnyttjar då sin storlek och smiter under bord osv så att Pluto måste sakta ner. Sen är de igång igen. Den lilla hunden och den stora hunden. Inomhus funkar det bra. Hundarna vilar och det märks inte att tre hundar bor i huset för tillfället. Elvis kan få bo här.


  


En blöt, liten Elvis
Att bada var inte det roligaste, men han var heller inte rädd för vattnet. Däremot var stranden bra mycket roligare att vara på, så fick vi tvåbeningar bada istället.
Han är lite nervig Elvis. Precis så som jag lärt mej att denna hundras är. Men det går fort över. Han är försiktig men ändå framåt. När man väl lärt känna honom så funkar det utmärkt. Han är lite dålig på att lyssna på kommandon och tillsägelser, men mjuk nog, så det går nog att lära honom ganska snabbt. Och nej han ska inte stanna här. Två hundar räcker! Men nästa hund...... blir en liten hund.

Inga kommentarer: