Translate

fredag 15 juli 2011

Nedslag från tävlingen


Min favvishund under dagen

-Det är en historisk tävling, sa Yvonne under prisutdelningen. Det är Sveriges största. Så jag och många med mej debuterade i den största freestyle tävlingen i Sverige. Coolt. På samma tävling fanns det ekipage som presterade så att jag tappade hakan. Och Sveriges bästa poäng någonsin delades ut till ett danskt ekipage. Men det jag tyckte var roligast den här dagen var att det var så många i de lägsta klasserna som hade så bra nummer. 
Lagotton med super kontakt
Det var lagotton som  hade en fantastisk kontakt med sin matte. Vilken runda de gjorde i HTM! Jag var super imponerad. Det är verkligen nåt att arbeta för att uppnå med Bobbo. Och med Pluto såklart. Sen hittade jag en liten favvis. En liten dvärgpinsher tjej som vann mitt hjärta totalt. Hon hade dessutom en super trevlig matte från Göteborg som jag kunde tjata lite med i väntan på vår tur.

Åza och Bosco
Förutom dessa underbara ekipage fanns det både roliga deltagare och förare med humor och värme. Min namne Åza värmde med sitt sällskap  under hela tiden vi var där. Hennes aussis Ice och Bosco gick det lite halvbra för och "bäbisen" fick sitta i knät och titta på. Jag saknade Ida och Maggan, men istället fick jag prata med en hel bunt nya människor. Freestylefolk är ett härligt släkte!

1 kommentar:

Erika sa...

Stort grattis till superprestationer på planen! Fin bild du tog på oss! /Erika med lagotton