Translate

tisdag 23 februari 2010

Sportlov aktiviteter



Sportlov och det var väl högtid för mina barn att få uppleva lite kul, tänkte jag och drog iväg dem till brandkårsuppvisningen på Bollis inne i Norrköping. Det var svinkallt men jag hade klätt dem väl. Mittimellan N har i flera dagar skrikigt att hon inte vilja följa med eftersom hon är rädd för brandmännen..... Det kanske hon var(inte), men hon ÄGDE polisbilen!!!!! Den satt hon
i och det var med milt våld och överdrivet tvång som vi lyckades släpa med henne från hennes drömplats i tillvaron. Stora N:s ögon lyste. Poliserna var utan tvekan höjdpunkten! Så när han blir stor vill han bli polis med hund! Så det så. Tonårs N fick kalla fötter, men tyckte väl att det var lite, lite små mysigt att få kolla på snygga brandmän som släckte bränder och räddade folk från krockade bilar.








Vi valde att luncha på Arbetes museum och åkte sedan upp till
femte våningen där ungarna fick leka detektiver och försöka lista ut vad spöket Alva gjort i källaren förra lördagen. Det föll mer i Tonårs N:s smak och hon såg riktigt blomstrande ut när vi åkte hemåt vid halv tre tiden.




Jag gillar sportlovs aktiviteter. I morgon blir det tyvärr skola igen, men sen promenad på sjön med Bobbo och en sväng ner på stan. Om tid finnes hoppas jag på en klippning. Det är riktigt roligt att hitta på lite nya saker en vecka så här i tillvaron, trots att det blir lite stressigt med skolan. Det är nästan som att vara barn på nytt igen!

1 kommentar:

Totte sa...

Kommer fortfarande ihåg när vi var små ochdin farsgubbe var hemma ifrån sjön.. Då gick vi på uppvisningen och hade skitskoj och sen så fick vi varm choklad med vispad grädde i...