Translate

söndag 7 februari 2010

Fota vardagen


Det var länge sedan vi tog en riktigt, riktigt lat söndag. Visst har jag i över en timme försökt rädda hemmet från att fullständigt rasa samman efter barnens morgon upptåg. Men det var bara saker som vi lyckats ha ner idag. Sedan har jag suttit vid datorn, ätit frukost, sövt Lilla N och nu har en eftermiddag helt i det lugna. De stora barnen sitter och målar med vattenfärg och jag har fotograferat deras göromål under morgonen.

För mej handlar foto mycket om dokumentation. Speciellt när det gäller barnen. Jag vill ha bilder som visar hur vi lever i vardagen men självklart våra semestrar och högtidsdagar med. Därför har jag med mej kameran i mataffären, i sängen, på aktiviteter, på restauranger och försöker hitta bilder som representerar barnens liv just nu. Inga av dem kan jag visa här eftersom barnens ansikten tydligt syns, och jag vill inte att alla idioter där ute ska kunna identifiera mina
barn för att göra dem illa. Jag har nog med kommentarer från sjuka människor som ska anmäla mej och som stödjer barnpornografi. Inte en kombination jag uppskattar.

Men jag gillar att fota och jag gillar att filma mina älskade barn och det inkluderar Bobbo. Som gärna ställer upp och är med och visar sej på nätet.

Inga kommentarer: