Translate

onsdag 3 februari 2010

Insnöade


Svårt att se ut ur köksfönstret för all snö!

Det är fullständigt snökaos hemma hos oss. För att kunna ta sej till bilen från ytterdörren får man vada i en halvmeter snö. Fönsterna är fullständigt övertäckta med snö och vägen kan jag inte ens se från fönstret pga alla snödrivor. Det hade inte gjort mej någonting om det inte hade varit för att mjölken, frukten och yougurten är slut. Egentligen skulle jag ha åkt till skolan, men Lilla N har varit febrig och hostig halva natten och efter lååångt övervägande konstaterade jag att vi skulle stanna hemma. Jag har så svårt att göra om planer. Jag kan försöka lösa saker om bara de fasta premiserna är kvar. Så i natt funderade jag på många olika lösningar som:
att lämna två på dagis, lämna Lilla N hos farmor och farfar. Nej, farfar blir sjuk han med.
Jag lämnar två på dagis och tar med mej Lilla N till skolan, då måste jag handla plockmat som håller henne tyst och belåten i två timmar, vagn.
När ska jag hinna gå ut med Bobbo?
Hinner Marcelo hem så att han kan ta med Stora N till fotbollen?
Kan jag ta med mej barnen på de två aktiviteter det är idag?
Nej, det går inte, kanske om......vänta lite vad gör jag i morgon???????
När Lilla N hostade upp allt vatten och kräktes slem av allt sitt hostande var det bara att ställa in allting, ringa dagis sjukanmäla dem till tisdag nästa vecka. Morgondagen får jag lösa med lite fantasi och en himla massor av muskler, för att kunna skotta ut bilen från
gårdsplanen.



Kolla in drivorna i fönstret. Högre än vasen som är ca 15cm hög!

Inga kommentarer: