Translate

söndag 12 december 2010

Rut-bus

Vilken helt otroligt, makalöst, fantastiskt, vacker dag det har varit idag! Vi var ju ute igår på firma fest så barnen var utportionerade till våra föräldrar så att vi fick sova ifred i natt. Och vakna i lugn och ro i morse. Och äta frukost på Lindahls alldeles ensamma och byta bil utan spring och handla klart julklappar till dagispersonalen utan att tappa bort ett barn. Men sen saknade vi våra pottsorkar och hämtade dem för att bli bjudna på mat av Marcelos chef på restaurang. Som det sen visade sej att ägaren bjöd oss på. Ja, vad ska man säga? Världen är en vacker plats!

En riktig höjdpunkt under dagen var att promenera med hundarna! Rut och Pluto busade järnet. Bilderna är mörka, men visst ser man hur galna de är!




Vår sjö i vinterskrud





Solen strålade, naturen var vacker, hundarna glada, jag utvilad och Marcelo helt lycklig i duschen hemma och väntade på mej. Rut och Pluto kommer in i perioder under promenaden då de är i en värld för sej själva. Bobbo ignorerar dem glatt men är med på ett hörn när Pluto kastar sej över honom. Tutan är ju inte så gammal och Pluto tycker om lite tuffare tag så de leker på samma sätt och har så himla härligt, roligt ihop. Inkallningen blir det lite si och så med, men vad gör det? Livsglädje är viktigare än lydnad!

Inga kommentarer: