Translate

torsdag 9 december 2010

Idag och Dagens Pluto

En hel dag har gått förbi och jag har inte riktigt kommit i kapp mej själv än. Kommande helg är totalt fullbokad. Av roliga saker så det är ju bra, men på måndag är det LUCIA! Och det är så mycket som ska vara klart tills dess. Fattar inte hur jag ska hinna. Men jag tänker inte stressa. Får helt enkelt göra en plan. I morgon, eller dan efter det. Äsch, jag löser det på lördag! 



Det händer mycket roliga saker i livet just nu. Men så står jag ju också i en brytpunkt i livet och då brukar nervositeten stiga och roliga saker komma i ens väg. Åhh, jag tycker det är riktigt roligt just nu. Jag bara önskar att jag hann trycka in mer varje dag. Det är fler människor jag vill hinna träffa, mer bak, mer skrivande. Jag känner mej så inspirerad. Det enda negativa är att jag liksom rusar fram på höga moln hela dagen och när kvällen kommer kraschar jag som en pannkaka av trötthet. Och då kommer ledsamheten. Det enda jag behöver göra är ju att gå och lägga mej. Så det ska jag göra alldeles strax. För idag var jag hemma hos Anneli. Av henne fick jag låna två böcker som jag längtar efter att börja läsa, NU. Men jag har också glömt köpa bröd så jag håller på att baka. Snart ska plåtarna in i ugnen. Det blev lite sent när vi var hos Anneli och hennes barn. Men gud vad skönt det är att vara hemma hos en familj som är så.... normala! Det är inte så knussligt, ingen fasad. De är som de är och står för det. Fantastiskt! Annelis barn och mina barn går på samma avdelning på dagis och även om tröttheten gör att det blir små schismer mellan barnen på eftermiddagen så leker de jätte bra och trivs med varandra. Det var Stora N som stoppade mina planer på att åka hem och kolla på film tillsammans med en önskan att få åka hem till sin kompis. Så fick det bli. Tillsammans har Anneli och jag fem barn som alla börjar på N inne på avdelningen. N-gänget liksom.


Nu ligger Pluto och fiser här bredvid mej. Till och med Bobbo går undan efetr en stund. Men likt Skalle Per som flyttar sej efter Mattis så hoppar Pluto närmare och närmare Bobbo. Humor. Varför han fiser.... ja vad ska man säga. Låt mej säga så här. När vi kom hem hade en soppåse slitits sönder. Innehållandes en blöja...... och några majsburkar. Det var inte hela blöjan jag fick stoppa i en ny påse. Så kan vi väl avsluta dagen.


Köksgolvet. En blöja i molekyler.
Starka tänder. Det är hål i metallen.

Inga kommentarer: