Translate

söndag 2 januari 2011

Ett nytt år

2011. I år fyller jag 35. Min pappa fyller gubbe, 60 år. Nu är det bara tre veckor sedan han fyllde 59, men ändå. Min sambo ska bli gammal. Han blir 37! Jag fick en chock.


 2011. Året då jag börjar jobba igen. För första gången sen 2003. Lite skrämmande. Inte att börja jobba, utan att jag nu har uppnått nån typ av  ny plattform. Jag är trebarns mor med jobb, villa, vovvar och en Ford. Min son ska börja skolan. Sexårs. I sommar har jag inga barn under tre år. DET känns väldigt märkligt. 


Jag vet inte vad jag förväntar mej av året. Jag har lovat att ta allt som det kommer. Jag ska njuta av att vara jag det här året. Inte lägga massor av tabun. Jag ska frossa av livet. Njuta. Känna, andas, vara. I år ska jag satsa på att vara nykär. Det är en sån härlig känsla. Och Marcelo blir så lycklig när vi är nykära i varandra. Då ger han så mycket tillbaka, och jag älskar det. Jag älskar honom. Jo, jag vet vad jag förväntar mej. Massor av trots. Tårar och irritation. Med en son i förpubertet, sexårs dramatiken och en i treårs trots så kan man ju gissa hur det kommer att bli. Lika bra att förbereda sej.


I år vill jag ( jag fick gå tillbaka och sudda ordet ska) ha en härlig tävlingssäsong med mina hundar. Pluto ska förhoppningsvis starta i lydnad och till hösten även agility. Bobbo ska köra freestyle och agility. Jag hoppas han håller i kroppen, får må bra och har samma glädje som han alltid haft. I år vill jag träna mer medvetet. Mer fokuserat. Jag vill att han och jag ska få en bra säsong tillsammans. Jag räknar inte med att ha så många fler med honom. Jag vill få ut så mycket mer av året märker jag. Känna mer, älska mer, leva mer, vara mer nära. Jag vill vara intensiv. Så som jag känner mej själv. Jag vill träna min kropp mer. Bli starkare. Och jag vill njuta av lugn och ro, utan stress. Jag vill jobba på att hitta inre harmoni. Det verPublicera inläggkar som jag kommer få fullt upp. Är det nån som är förvånad?

2 kommentarer:

Neli sa...

hihi nej inte ett dugg förvånad faktiskt! Men det är bra mål, verkliga mål. Mycket bättre och sundare än alla fjantiga nyårslöften som folk avger och sedan bryter efter en vecka... Tror jag ska låna din formulering, "Jag vill älska mer, leva mer och hitta inre harmoni" Ja något förkortat då. Men just de tre sakerna kände jag var viktiga för mig efter denna nyårs helg. Så det vill jag att det nya året ska innebära!
Gott nytt år på dig Åza påsa! pözz o kram

Åza Diaz Mägi sa...

Vi har alltid varit lika du och jag. Det är härligt och undligt på samma gång. Två ensam barn - så lika. Det ska jag njuta av i kväll!
KRAMEN till bara dej!