Translate

fredag 29 oktober 2010

Nytt jobb

Oj vad länge sen det var som jag sökte jobb! Men idag har jag gjort det. Alla kurser jag fnyst lite åt hur man skriver CV osv kanske skulle ha varit lämpliga att ha i ryggen idag, för man blir ringrostig på sånt kan jag lova. En gång i tiden satte jag i hop de mest konstigaste ansökningarna och fick alltid jobben, men nu....Jag visste knappt hur jag skulle sätt ihop ett personligt brev! Så i nästan 1½timme har jag knåpat ihop ett cv och brev och fyllt i alla formulär. Så får vi se om de antar utmaningen att låta mej komma på intervju. Som främsta merit skrev jag att jag är mamma.

Jobbet är som gymnasielärare, men jag har ett antal praktikveckor som saknas för att jag ska få den behörigheten. Jag har ämnena men inte praktiken. Fånigt va! Men jag försökte gå runt det ämnet så vi får väl se vad de säger. Förutom det jobbet fanns det bara förskoletjänster. INGET FÖR MEJ!

Jag tror inte jag får jobbet, men om två månader gott folk så kastar CSN ut mej i kylan. Då står jag på egna ben och ska klara försörjningen själv. Håll tummarna för att jag klarar det!

Inga kommentarer: