Translate

måndag 4 oktober 2010

Inte och äntligen

Bilen har gått sönder. Eller det har den väl inte. Bromsarna började låta metall. Så de är slut. Vilket betyder att jag inte kan åka en meter med bilen. Och absolut inte med barn i..... Jipeee......not.

Datorn kan inte ta emot bilder, så inläggen jag tänkte göra om helgen går inte att göras, så de kommer senare.

Jag kan inte träna idag, eftersom jag inte har någon bil.....

Min minsta dotter slog mej. Efter det blev det 40 minuter av raseri och ledsna tårar. Ursäkta, vem var det som blev slagen????? Kanske inte bästa argumentet till en rasande tvååring......

Ja just det, så bakar jag bröd. Efter att ha varit brödlös i tre dagar ska jag äntligen få äta en smörgås i morgon bitti. Jag längtar!

Äntligen är jag ute på sista veckan av observationer. Sen ska jag intervjua människor och sedan skriva en rasande bra uppsatts som lägger grunden för min framtida forskar karriär.......???????? Jag längtar efter att sitta hemma och jobba igen.

Mina hundar har varit hos Nettan idag. Jag får dåligt samvete när jag måste fixa hundvakt. Men hellre det än att vara ensamma i 10 timmar.

Klockan är sju på kvällen och jag är färdig. Vad massor av kul jag kan hitta på med mina barn nu....om de orkar. Just nu ligger de som utslagna hösäckar i soffan och tittar på Pingvinerna från Madagaskar.

I morse gick jag och Lilla N ut med dogsen 05.23!!!!!! Så kanske jag också ska lägga mej som en hösäck och pilla mina barn i håret?
Vi får se!

Inga kommentarer: