Translate

måndag 19 oktober 2009

Uppdatering på sånt jag glömt.

Som mamma är jag jätte stolt över att Lilla N faktiskt går. Jag har längtat länge efter den dag när hon äntligen kunde ta sej fram för egen maskin på sina pytte, pytte små fötter. Nu är den här och jag njuter. Hon med!

Jag önskar att samhället skulle beskyddas mot pedofiler och våldtäktsmän . Tänk om det viktigaste vore att skydda och bevara de som inte begår våldsbrott. Så lugnt och fridfullt det skulle vara. Nu talar jag inte om någon enstaka misshandel på krogen, utan sådana människor som systematiskt förstör andras liv. Bort, pytts väck. Schas!

Jag är riktigt, riktigt trött. Jag orkar inte med vardagliga bestyr som måste göras, som att hålla reda på vad jag ska göra när, eller dubbelkolla när jag ska till doktorn eller leta rätt på räkningen som jag inte hittade....

Jag är skit stolt över det arbete jag lagt ner på hemtentans sista fråga idag. I morgon är det dags för nästa och jag hoppas att jag förstår rätt och uttrycker mej som det låter i min skalle, så att jag blir godkänd innan nästa mastodont kurs.

Just det leta böcker skulle jag ju göra....

Inga kommentarer: