Translate

torsdag 9 augusti 2012

Ute i regnet


Tokig, ja och 3000 andra
på Kolmården i regnet.
Regnet öste ner när jag stekte pannkakor kvart över åtta i morse inför en hel dag på Kolmårdens djurpark. Men jag tänkte att Wilmas mamma är lika galen som jag, så vi kör! När vi åkte hemifrån halv tio kunde knappt vindrutetorkarna hålla sikten klar för allt vatten som formligen sköljde över bilen. Vi har regnkläder tänkte jag tyst för mej själv och drog på radion. Det blir bra. Vi 
kommer ha trevligt! När vi närmade oss Norrköping avtog det häftiga skyfallet. I Kolmården kom inte en droppe! Fem barn och två vuxna började en lång dag på Kolmårdens djurpark i skönt väder, först tio timmar senare, dungsura, skulle vi återvända till bilarna.

Konstaterat under dagen: Lilla N har vuxit ur sina stövlar, Mittimellan N;s regnkläder läcker, Stora N har inga stövlar, björnar älskar, jag säger det igen, älskar att bada, Wilmas mamma är lika galen som jag, mina barn älskar karuseller och är riktiga våghalsar. Kolmården är så mycket mer än bara en djurpark. Jag avgudar mina barn!
Björnungarna var helt vilda i vattnet!


Mina barn och Wilma, tillsammans hela dagen. Riktig vänskap!
Med på vår tripp i dag hade sonen med sin bästa vän Kevin, och min mellersta dotter hade med sej sin bästa kompis Wilma och hennes mamma. Det känns så underbart att så otvunget umgås med folk som vi alla tycker om. Trots att Kevin och Wilma aldrig träffats förut lekte de allihopa jättebra tillsammans. De stöttade varandra, drog med varandra och skrattade ihop så det 
Lilla N bredvid ett björnskelett.
kittlade i min mage. Tio timmar flöt på. Visst var vi trötta på slutet. Lilla N hade ont i fötterna och Kevin var svart i hela ansiktet. Men vi var vid gott mod. Ingen frös och mellan regnskurarna tänkte vi inte så mycket på att solen inte sken. Det var behaglig temperatur och vi hade fått många roliga upplevelser under dagen. Inte att förglömma att kioskerna inte har glutenfritt sortiment, att killarna i delfinariet har en större kärlek att skvätta/dränka ner publiken med poolvattnet än de deras kvinnliga kollegor och att järven fortfarande äger i djurparken!

Inga kommentarer: