Translate

måndag 27 september 2010

Snyggingar

Först vill jag bara säga, nej det är ingen fnurra på tråden mellan mej och Marcelo. Och han behöver bara oroa sej för Johnny och Brad. Annars är han helt säker.

Men jag måste bara få säga; Vilka hunkar det var på skolan jag var på idag! Till och med jag hajade till. I vanliga fall lägger jag inte märke till sådant överhuvudtaget. Men det gjorde jag idag. Den ena killen hade ett fantastiskt ansikte. Vilka drag. Han såg ut som ett konstverk. Jag ville bara stå och studera honom. Stackarn kommer bli helt utstirrad i morgon när jag ska jobba med honom.... Den andra killen hade sånt patos! Egentligen var han helt fel. Fel frisyr, fel kläder, fel skor, fel, fel, fel. Fast på den kroppen passar allt! Han var bara vrålsnygg. Inga omskrivningar eller nåt annat. Hans röst var klar, manlig och stark. Inte alls som Nettans favoritröst på en lärare inne i Norrköping. Hans röst förstör hela honom. Jag kan knappt vara i hans närhet när han väl öppnar munnen. Jag vill bara skrika vekling till honom. Men jag har uppfostrat mej själv så det gör jag inte. Men denna kille, hans röst var häftig att lyssna på. Han hade någon sorts brytning, fast pratade ändå fläckfritt. Jag gav honom massor av beröm för hans fina melodiösa stämma. Han blev glad.

För visst måste man kunna berömma andra människor även om de är av motsatt kön. Visst är det inte alltid för att man är intresserad sexuellt av den andre? Jag har funderat massor på det där genom åren. Det faller mej naturlig att ge kassörskan komplimanger för vackra ögon, snygg frisyr eller cool tatuering. Jag har stoppat tjejer på gatan för att berömma deras kläder och hållning. Killar jag känner har jag inga problem med att ge beröm, men okända män....där liksom går gränsen. Blir det flirt? Varför skulle det bli det? Det beror väl på HUR man säger det? Det är ju inte så att jag tror att den andre skulle bli intresserad av mej. Och jag är faktiskt fortfarande så kär i Marcelo att jag inte ens tänker tanken att vilja var med någon annan. Men idag njöt jag av lite ögongodis. Och i morgon kommer jag fortsätta med det.

Allt annat godis är ju tabu för mej.....och jag är fortfarande sugen på choklad!

Inga kommentarer: