Translate

fredag 3 september 2010

En ny kille i familjen


Många har anat. En del vet om det. Idag blev det klart. Pluto. en liten korsningsvalp har fått sitt hem hos oss. Vi som inte skulle ha hund just nu....

Hans personlighet och hans energi vad det som vann över oss alla i familjen. Igår kelade till och med Marcelo med honom. Barnen kan gå med honom och han är så lugn att det inte känns som om det är en valp vi fått.

I tre veckor har vi kamperat ihop. Idag skrev vi papper med polisen och Länsstyrelsen har beslutat att jag är en passande ägare till Pluto-Boy. Den förra ägaren kan inte längre överklaga. Nu får han stanna här.

Lättnaden har äntligen svallat över min kropp och det känns bra.

En gång har de slagits ordentligt min Bobbo och Pluto. Men utöver det så njuter båda hundarna av varandras sällskap där bus och stoj står på programmet varje dag.

Nu rustar vi för lydnadsplan nästa år. Vi rustar för freestyle och agility. Nästa sommar ska Pluto tävla för första gången!

1 kommentar:

Sachiko sa...

Jag är så lycklig för er skull och kanske mest för Plutos skull. Nu får han det bra och tryggt och världen känns lite mer rättvis och vackrare.