Translate

lördag 4 september 2010

Sant?



Jag kan knappt tro att det är sant! I flera veckor har jag haft en stor klädhög liggandes i en IKEA kasse på golvet i sov rummet. Kläderna har pö om pö bytts ut, men aldrig har jag tagit riktigt reda på det rena tvättberget. Häromdagen sorterade jag ut allas tvätt och kvar blev kläderna till tjejerna. Den högen har i ett par dagar legat framför tjejernas garderob i vardagsrummet (jag vet ett konstigt ställe att ha garderob på men den står där medan Marcelo ska göra en trapp till övervåningen och innan vi fixar till en garderob och boplats en våning upp) Idag började jag städa (jag vet städdag är torsdag och fredag, men jag orkade inte...) och fick rycket och rensade ut tjejernas garderob. Tvätthögen trollades bort och nu är hemmet rent från tvätt överallt!!!! Det finns bara ett berg av ren tvätt i tvättstugan och en halv korg med smutsig tvätt kvar. Men resten av huset är fint! Har jag bara ork att damma och ta golven och toan så har jag ett rent hem, så när på katastrofen i just tvättstugan!!!!! I´m so happy!

Två påsar med urvuxna kläder blev det. Också en konstig sak....min minsta dotter har alltid varit så liten. Jag har inte rensat kläder från henne sen hon var runt nio månader. Nu snart blir hon 2½ år. Så det var jätte konstigt att lägga rena kläder från henne i en påse med adresslapp Lilla Lina. Inte för att jag sörjer kläderna. Ju mer som går bort destå mindre kläder att ta hand
om men det var så lustigt att det var Lilla N:s kläder som rensades. Hennes hylla har liksom bara fyllts på tidigare. Hon är inte så liten längre. Både på längden och på vikten har hon blivit precis som hon ska. Längre och tyngre. Helt plötsligt är hon inte min lilla, sjuka bäbis längre.(Vi får väl se om det låter annorlunda när de ska söva henne och stoppa slangar i halsen och ta ut en provbit från tarmen om två veckor...)
Hon har blivit en kompetent liten tjej med humor och energi.

Nu ska jag fira med lite mat tror jag. Varken förkylningen eller magen är på bästa humör just nu.

Inga kommentarer: