Translate

måndag 3 maj 2010

Vecka 1


Jag började se någonting för ett par veckor sedan, Något som inte hänt förut. Att jag ökade i vikt när jag käkade godis för glatta livet. Det var ovanligt tänkte jag. Och det är det för att vara mej. Så bestämde jag mej förra veckan att; om jag går upp i vikt av mat, kan jag gå ner i vikt av mat. Så jag bestämde mej ju förra helgen och i måndags ställde jag mej på vågen och mätte omkrets på min mjuka mage.

Sedan har jag under veckan ätit normalt. Så som man ska göra. Inget fettsnålt eller bantande. Utan bara ätit vanliga portioner, mycket grönsaker, frukt och bytt ut
o´boy mot té, med andra ord så som jag brukar äta när jag inte faller igenom
till mina fettodepressioner.

Resultat vecka 1: -1,3kg. -2,5cm


Nu är jag nästan aldrig nöjd, vill alltid ha mer. Men jag måste glädjas åt att jag faktiskt gått ner. Att jag har kunnat. Att min vikt påverkats av något jag har gjort (tror jag). Samtidigt är jag livrädd att det bara råkade bli så den här gången. Att det inte har nått med varandra att göra. Med stor tillförsikt ser jag framemot att se vad denna vecka kommer att ge. Om det blir mera. Om det är möjligt för mej att själv påverka vikten. Tänk om, tänk om!

1 kommentar:

sachikoblog.com sa...

Grattis till viktnedgången. Kämpa på gumman! :-)