Translate

lördag 1 maj 2010

Sköna maj du......

Valborg. Eld. Mys och skönstämmig musik.... I år var första gången jag valde att ta med ungarna för att se brasan. Vi valde den nere i samhället ett par km från vår lilla by. Tutan och Bobbo var självklart med. Tutan var överlycklig att få gå en sväng i skogsdungen och stackars Mittimellan N skrek på hjälp medan Tutan drog med henne i kopplet allt längre in i skogen, över blåbärsris och sten. Som väntat träffade man lite människor man känner igen och det blev mycket roliga och trevliga samtal innan brasan tändes.

Jag skulle nu kunna berätta elakheter om den lite smått annorlunda upplevelsen...hmmm... som kören bjöd på när de stämde upp i... vad heter det...sång? Men som den lite större människan jag förtvivlat försöker att bli avhåller jag mej och skriver att kören var av den lite udda karaktären, men att det är skönt att några glada amatörer gjorde sitt bästa för förgylla den småregnande kvällen. De var glada och entusiastiska. Och det var nån som sjöng i allafall!

I dag blir det barnens första Första maj äventyr....

1 kommentar:

sachikoblog.com sa...

Ja det var ju tur att du inte sågade körens insats. I det här inlägget märktes ju knappt sarkasmerna alls. Hahaha! Rolig du är.