Translate

torsdag 6 maj 2010

Checklista

Saker som stressar mej är inte bra för mej. Så nu när jag struntat i allt under sjuk-perioden är det dags att beta av listan. Mitt motto halva mitt liv har ju varit "en sak i taget". Bara för att det inte ska bli för tufft. Och jag har faktiskt betat av en hel del. Idag har jag lyckats stryka en del till i listan

Tagit struma prover -klart
Lämnat in TV - klart
Pratat med sjukan om mediciner - klart
Lämnat extra kläder på dagis - klart

Börjat på pm - japp
Börjat läsa till tisdags seminariet - japp
Börja göra biologikurs uppgifterna - alldeles strax

mobbning kursuppgifter - kvar
IVT - kvar
Handen - kvar
läsa avhandlingar - påbörjat
Städa bilen - i morgon
Till vetrinären - inte än
Ringa försäkringskassan - inte än

Ja lista kan göras hur lång som helst. Jag hatar allt sånt där arbete när man måste ringa runt och fixa saker. För det innebär alltid så mycket mer än att ringa två gånger. Det blir alltid utdraget i flera veckor och strul och skit. Men å andra sidan hänger det över mej och skapar en inre stress och en trötthet som inte går bort förens man tagit itu med sakerna.

Jag längtar mej bort till sommarlovet. Då ska jag njuta av det kalla vädret, läsa lite forskning, leka med barnen, hitta på hundaktiviteter, umgås med folk, åka på äventyr, ja ha det riktigt bra tills terminen rivstartar i augusti.

Två gånger till på kören, sen är det bara fotbollen som barnen har kvar som aktivitet den här terminen. Sex veckor kvar tills vi inte behöver ställa väckarklockan. Oj vad jag ska sitta o fika då!

Nej dags att ta itu med listan!

Inga kommentarer: